7 رای
1 پاسخ
385 بازدید

چطور می تونم از این سایت استفاده کنم؟

سلام به همگی، ممنون میشم اگر نحوه سوال پرسیدن و جواب دادن رو برام تشریح کنید. همینطور سیستم رای دهی و امتیازدهی برام آشنا نیست.

2 رای
0 پاسخ
127 بازدید

چجوری میشه یک دکمه دوتایی ساخت؟

چجوری میشه یک دکمه دوتایی ساخت که وسطش نیم دایره ای ایکون font awesome باشه؟

css
2 رای
2 پاسخ
149 بازدید

تفاوت بوت‌استرپ ۳ و ۴

تفاوت عمده‌ی بوت‌استرپ ۳ و ۴ در چیست؟ و چرا مدت‌هاست در نسخه‌ی ۴ بتا مانده است؟ و اینکه در توسعه، استفاده از بوت‌استرپ ۳ توصیه میشود یا ۴؟

css
2 رای
1 پاسخ
386 بازدید

مزایا و معایب فلکس باکس چیست

سلام مزایا و معایب فلکس باکس چیست و چه جاهای نباید استفاده کرد

0 رای
1 پاسخ
63 بازدید

انتخاب تمام ارتفاع صفحه

سلام من یک div دارم که میخوام کل صفحه رو در بر بگیره برای این کار width رو برابر 100% قرار میدم،حالا برای اینکه کل ارتفاع صفحه رو هم بتونم انتخاب کنم باید چیکار کنم؟ height:100% هم...

0 رای
0 پاسخ
39 بازدید

با دانش فرانت اند میشه بعنوان فریلنسر کسب درآمد کرد؟

با دانش فرانت اند میشه بعنوان فریلنسر کسب درآمد کرد؟ معرفی بفرمایید

0 رای
2 پاسخ
88 بازدید

قبل از این فکر میکردم تمام فونت های قرار داده شده در google.font برای وب منتشر میشه!!!

این فونت رو میخواستم https://fonts.google.com/specimen/Abel تعجبم چرا نسخه وب نداره؟ من قبل از این فکر میکردم تمام فونت های قرار داده شده در google.font برای وب منتشر میشه!!! آیا تبدیل ـش کار...

0 رای
1 پاسخ
79 بازدید

poll و push در مدیاکوئری

وقتی با بوت استرپ کار میکنیم با poll و push میشه عناصر رو هنگام تغییر سایز صفحه جابجا کرد. آیا چنین چیزی توی مدیاکوئری هم هست؟

css
0 رای
1 پاسخ
78 بازدید

hover روی li اجرا نمی شود.

با سلام خدمت دوستان وقتی رو لیست هاور میکنم دایو اجرا نمیشه نمیدونم کجای کد ایراد داره.   li:hover div{ background-color:yellow;} <ul> <li>li</li> </ul> <div>div</div>

0 رای
0 پاسخ
59 بازدید

وسط آوردن عکس به صورت عمودی(حل شد)

سلام منی میخوام که یک عکس رو به صورت عمودی بیارم وسط بدون اینکه height عکس تغییری بکنه (چون عکس بد ریخت میشه) چطور میتونم این کارو بکنم؟   یه مورد هم خدمت آقای سیدی اینکه...