تفاوت و توضیح vmin و vmax بطور کامل
سوال جدیدسلام
من در مورد واحد های vmin و vmax به مشکل برخوردم و خوب متوجه نمیشیم که کاربردشون چیه
اگر ممکن است با ذکر مثال توضیح بدین !
ممنون
سلام عزیزم، امیدوارم خوب باشی
توی تلگرام هم پرسیده بودی وقت نشد جواب بدم، همینجا میگم
Vmax و Vmin به ترتیب میاد ۱% از مقدار بیشتر و ۱% از مقدار کمتر از viewport رو در نظر میگیره، یعنی مقدار VH یا VW هرکدوم بیشتر بود، ۱% اون میشه ۱vmax و هرکدوم کمتر بود میشه ۱Vmin ، ، حالا منظور چیه، اکثر صفحه ها مستطیلی هستن درست؟ خب، حالا گاهی یکی گوشی رو عمودی میگیره دستش گاهی افقی ، که ما اگه مقدار vh بدیم اگه گوشی بچرخه دیگه اون مقدار تغییر میکنه، چون ارتفاع کم شده اون سایز هم کم میشه مثلا، اما با این واحد اگه بچرخه هم باز همون مقدار ارتفاع رو میگیره اگه vmax بدیم مثلا
اگه باز متوجه نشدی این مقاله رو بخون
درضمن استفاده ازاین واحد اصلا توصیه نمیشه
بله دقیقا همین طوره ، اونجا هم باید مینوشتم استفاده ی اون توی مدیا کوئری توصیه نمیشه، بهترین واحد برای مدیاکوئری همون em هست، مقالش توی همین سایت آقای سیدی هست
سلام ممنون – مشکلی نیست
یعنی پس زمانی که من از واحد vmin استفاده کنم ، css بررسی میکنه تا ببینه مقدار عرض کمتره یا ارتفاع viewport ، بعد از بین این ۲ مقدار ، کوچترین رو انتخاب میکنه ، درسته ؟
همانطور که خودتون گفتین برای زمانی که کاربر گوشی رو افقی و یا عمودی میکنه ، مورد خوبی میتونه باشه ، اما چرا توصیه نمیشه ؟!