قرار دادن نمادها کنار هم
سوال جدیدسلام دوست عزیز، اینکه بخوای آیکن ها رو کنار هم بذاری بعضی وقتا شاید درست در نیاد چون شکل کلی اون ها یکی نیست، یعنی شاید یکی مستطیل کشیده باشه و یکی کاملا مربعی باشه و یا هر نسبت دیگه ای، بخاطر همین درست در نمیاد حتی بعضی وقتا با اینکه سایز همه رو دستی میدی باز هم یه ناهمانگی وجود داره و توازن نداره آیکن ها چون میگم بخاطر شکل آیکن هاست برای اینکه کامل متوجه بشی یه آیکن ها یه بک گراند رنگی بده میبینی که همشون میشن مربع های یه اندازه و توی یه ردیف و این شکل کلی آیکن ها هستن که بد قرار گرفتن ولی اخیرا یه کم font awesome داره رعایت میکنه و تقریبا همه آیکن ها رو به یه نسبت میزنه ولی بازم خب یه جاهایی مشکل داره، برای رفع مشکلت باید خودت طراحی کنی آیکن رو یا بالاخره جوری دست کاری کنی که میزان طول و عرض محتوای آیکن ها یکی باشه
یه راه دور زدن هم داره که تقریبا جبران میکنه این مشکل رو اونم اینه که آیکن ها رو بجای اینکه مثلا توی تگ img بذاری، بیای و به background-image بدی و پوزیشن رو Center بذاری و سایز هم عرض رو auto بدی و ارتفاع رو برای همه یه اندازه بدی اون موقه کمتر به چشم میاد و همه توی یه خط قرار میگیرن تقریبا، این کار رو دقیقا دیجی کالا انجام داده. میتونی با inspect ببینیش.
امیدوارم حل بشه مشکلت
اگه مشکلی ندارید با من در جیمیل در ارتباط باشید چون اینجا محل چت نیست
جیمیل من coding.farhad@gmail.com
خیلی آسونه و شما باید از تگ ul و li استفاده کنید
به مثال زیر توجه کنید
<ul>
<li><a href="#"> Instagram </a></li>
<li><a href="#"> Telegram </a></li>
<li><a href="#"> Youtube </a></li>
<li><a href="#"> facebook </a></li>
</ul>
<style>
ul li{
display:inline-block;
margin:5px;
}
ul li a{
text-decoration:none;
color:رنگ انتخابی شما;
}
</style>
اگه هم نمیدونید که آیکون ها را از کجا باید پیا کنید میتونید به وبسیات font-awesome مراجعه کنید
اگر بازم به مشکل خوردید همیجا مشکلتون رو بگید … خوشحال میشم کمکتون کنم
موفق باشد
با سلام
دوست عزیز ممنون که جواب دادین این کار رو کردم نشد
میشه شما یه زحمت بکشین من ۴ نماد الکترونیکی دارم شما کد مربوطه رو برای من اینجا بذارین من فقط قسمت مربوط به کد نماد را جایگزین کنم
coding.farhad@gmail.com به من پیام دهید